Wednesday, December 22, 2010

5-8 klasside jõulupidu

22. detsembril toimus meie kooli aulas 5-8 klasside jõulupidu. Pidu algas kell 18.00. Õpilased ja õpetajad olid juba algusest peale põnevil. Diskopuldis olid Risto Pajust (12b) ja Martin Ahi (10b).
Jõulupeo esimesteks esinejateks olid 7b klassi tüdrukud oma tantsuga ning peale seda järgnes samuti 7b klassi esitus, milleks oli üks kena laul: 'Suudlus läbi jäätunud klaasi'. Seejärel laulsid Kerli Pärna ja Katherin Paas laulu 'Lumelaul'. Nüüd aga oli aeg väikeseks tantsuks kõikidele pidulistele.
Kui õpilased olid juba piisavalt tantsinud, hakkasid nende meelt lahutama Mirell ja Karola oma lauludega ning kitarrimänguga. Juba varsti vallutasid lava Jennifer ja Anna, esitades tantsu, ning seda tegid ka 7b klassi tüdrukud. Kuna tüdrukud olid enda esituse üle uhked ja samuti vedas neid esimene kord tehnika alt, otsustasid nad tantsu kaks korda tantsida. Ka publik nõustus sellega, et tants oli hiilgav. Kuid mida nemad enda esinemiste kohta arvavad?

Heleri: Tere tüdrukud. Mis oli teie etteasteks siin jõulupeol?
Tüdrukud: Tantsisime.
Heleri: Esinesite vist mitu korda?
Tüdrukud: Ja, kokku kolm korda.
Heleri: Panin tähele, et te esitasite ühte tantsu kaks korda. Miks oli see nii?
Tüdrukud: Sest laul pandi kogemata poole pealt käima.
Heleri: Kuidas publikule tundusid meeldivat teie etteasted?
Tüdrukud: Arvame, et meeldisid küll.
Heleri: Kes teile need võrratud meigid tegi? Ning kust saite kõik ühesugused riided?
Üks tüdrukutest: Mina, Julia.
Tüdrukud: Riided saime Seppäläst (naer).
Heleri: Suured tänud intervjuu eest!















Pildil: (vasakult) Julia, Carmen, Cärol ja Liis


Jätkus keerutamine tantsupõrandal kõikidele osalejatele.
Nüüd oli aeg lastel näidata oma laulmisoskusi karaoke abil. Seina peal näidati ette laulusõnu ning kõik laulsid. Lauludeks olid: 'Talvevõlumaa', 'Rudolph the Rednose Reindeer', 'Aisakell', 'Rockin' Around the Christmas Tree' ja 'White Christmas'
Jõulupidu lõppes aga muidugi jõuluvana külastuskäiguga. Jagati kinke õpilastele, lauldi ning loeti luuletusi jõuluvanale. Peale seda toimus loosimine, mille võitjateks valiti päris mitu õpilast.
Kui kell sai 20.00, oli aeg pidulistel koju minna ning edaspidi meenutada seda toredat jõulupidu. Meenutada aitavad loomulikult pildid:






Ülejäänud pilte näed SIIT.


Tekst/pildid/intervjueerija/slide show: Heleri Saarvelt

No comments:

Post a Comment