Wednesday, June 1, 2011

11.klasside üleminekueksamid

Täna 30.mail toimus koolis 11.klasside üleminekueksamid.Valida oli kolme eksami vahel,kas keemia,ajalugu või eesti keel.

Enamus õpilastest tegid eesti keele eksamit.Eksamid algasid erinevalt.Keemia ja ajalugu algas kell 10.00 õppeaine klassides ja eesti keel kell 12.00 aulas.
Ise tegin ajaloo eksamit, mis koosnes kolmest osast.Esimene osa oli arutluse kirjutamine,kus oli valida 8 teema seast.Mina valisin kõige viimase teema "Viini kongress-eesmärk ja tulemused",sellepärast et see teema jäi kõige paremini meelde tunnis ja kodus ülevaadates.Teine osa koosnes kaartidest ja piltidest,kus pidi kirjeldama pilti või kaardil olevat sündmust.Abivahendina sai kasutada gümnaasiumi Atlast.Kolmas osa oli faktilised teadmised.Põhilistelt oli küsitud viimaste kursuste teemade kohta.
Eksami tegemiseks oli aega 3 tundi,mis oli täiesti piisav aeg eksami sooritamiseks.
Minu arust oli eksam koostatud hästi, ei olnud üleliia palju küsimusi ega aastaarvulisi teadmisi.Eksam oli oodatust kergem.Mõttes kujutasin endale ette väga palju hullemat,kuid õnneks oli kättesaadud eksam palju positiivsem.
Nüüd jääb oodata ainult häid eksami tulemusi :)

No comments:

Post a Comment