Wednesday, May 25, 2011

11. klasside meedia e-kursuse kaitsmine

Rõõmud, pinged ja õpingud on selleks õppeaastaks Tallinna Lilleküla Gümnaasiumis läbi. Kohe-kohe on algamas suvi. Seoses kooli lõpuga sai läbi ka 11. klasside meedia e-kursus.
  
Meedia e-kursuse jaoks jaotati klassid gruppidesse. Iga grupp koosnes 6-8 õpilasest. Peamine ülesanne oli õppetööks loodud blogis kajastada koolis toimuvaid sündmusi. Tänu sellele kursusele on meie kooli ostetud: arvutid, fotokaamerad, videokaamerad, mikrofonid, diktofonid ning muud abivahendid, mida sai kasutada.
  
Sündmus toimus teist aastat järjest ja selleaastane tase on märgatavalt tõusnud. Esimest korda tehti videoreportaaže, mis õpilastele meeldisid ja ka huumorit pakkusid.
  
Aulas toimus meedia e-kursuse kaitsmine, kus iga rühm end esitles. Aega oli 25 minutit ning selle aja vältel pidid õpilased aru andma enda tegevustest hindamiskomisjonile. Hinnati materjali mahukust, loovust ja profesionaalsust. Hindeid anti personaalselt.

Kogu ülevaate toimuvast said ka 10. Klassid, kes vaatasid kaitsmist. Nad said häid näpunäiteid järgmiseks õppeaastaks, mil neil tuleb hakata koolielu kajastama.

Head suvevaheaega!

 




Created with flickr slideshow from softsea.

Pildid: Henri Valk
Tekst: Henri Valk
Teksti redigeeris: Henri Valk




No comments:

Post a Comment