Monday, May 16, 2011

Matemaatika riigieksam


Reedel, 13. mail, oli kaheteiskümnendatel klassidel matemaatika riigieksam, mis kestis koguni 4,5 tundi. Kuulsin, et eksam oli üsna raske ning küsitlesin ka ühte eksamianti, Liisa Rometit, kes nõustus vastama paarile mu küsimusele eksami kohta. Küsisin, kuidas eksam oli ning kuidas ta arvas, et tal läks.
Liisa: ''Arvestades, et me tegime 6. mai proovieksami, mis väga raske pea kõigi jaoks meist oli, ootasin ka riigieksamist ainult kõige hullemat. Kuid tuleb tunnistada, et eksami esimene osa ei olnudki nii kohutav ja minu arvates tundusid kõik pausi ajal üpris rahulikud olevat. Kahjuks teine osa oli võrreldes esimesega midagi hirmsat. Ülesanded olid päris rasked, sees oli ülesanne liikumise ja kiirusega, mida mitmed lootsid, et ei tule. 20p ülesande valiku tegemine ei olnud ka eriti kerge, sest mõlemad ülesanded tundusid küllaltki jubedad. Ehk siis vähemalt minu lootused on pigem esimese osa peal ja mingit tulemust ennustada praegu ei oska.''
Samuti ta mainis, kuidas õpetajad olid olnud väga toetavad ning soovisid aula juures eksamiantidele edu. Loodame, et teil läks hästi ning olete oma tulemustega rahul. : )


Tekst: Kristiin Marii Sarin
Pilt: Kristiin Marii Sarin

No comments:

Post a Comment