Sunday, April 24, 2011

Abiturientide viimane päev koolis

Neljapäeval, 21. aprillil, toimus meie kooli 12ndatel klassidel tutipidu ja lõpukell. Päevasündmused pidid välja mõtlema 11ndad klassid. Juba hommikust peale oli kool täis elurõõmu ning naeru. 12a ja 12b klassid pidid end samuti riietama kui väikesteks lasteks ning seda oli tore vaadata. Mängiti ringmänge koridoride peal vahetundide ajal ning käidi ka klassides end näitamas, puhuti seebimulle ning mängiti oma kodust kaasa võetud pehmete mänguloomadega. Lõpukell toimus aulas, mille jaoks olid 11ndad klassid maha pannud matid, kottidesse pannud igale abituriendile väikese mälestuse ning valmis seadnud video abiturientide mõnusalt veedetud kooliajast.Aktuse alguses kogunesid 12 klassi õpilased saali mattide peale ning aktus sai alata. Neile esinesid 1 klassi lapsed mõne laulu ja anektoodiga ning 11a klassi poisid koos Karl Sanderiga esitades laulu 'Rohelised niidud'. Aktus jätkus Mihkli ja Lauri naljakate ütlustega ning siis oli aeg kätte jagada kingitused. Kõiki kutsuti ükshaaval ette ning suruti kätt või anti hoopis kalli. Taustaks mängis kokku monteeritud video piltidest abiturientide varasematest aastatest koolis, mille üle said paljud õpilased kõhutäie naerda.

Päev jätkus õues meie kooli staadionil, kus mängiti erinevaid mänge. Esimeseks mänguks oli püramiidi tegemine. Abituriendid jagati gruppidesse ning nad pidid moodustama püramiide, millest tehti ka pilte. Järgmiseks mängiti jalgpalli, enne mida seoti õpilastele topsidest tehtud prillid ette ning jalgpalli mäng oligi palju keerulisem ja huvitavam. Omavahel mängisid A ning B klass. Nüüd oli aeg kõige huvitavamaks mänguks. Võistkonnad pidid jooksma pulgani, selle najal kümme ringi tegema, mida kontrolliti, ning tagasi jooksma. Sellest mängust kujuneski kõige naljakam mäng, sest abituriendid ei läinud tihti just õiges suunas ehk oma võistkonna suunas. Oli neid, kes hakkasid hoopis teisele poole jooksma ning siis ümber kukkusid, kui ka neid, kes lihtsalt viltu jooksid.

Sai tehtud ka väike intervjuu abiturientide Ervini, Madise, Oti ja Heiniga

Kuidas jäite rahule selle aasta tutipeo ja lõpukellaga?
-Ei meeldinud.
Kas õpilased läksid kaasa plaanitud üritustega?(riietus ja mängud)
-Kindlasti mitte, näiteks väljas toimunud mängudega. Riided olid küll väga vinged kõigil.
Kuidas võrdleksite selle aasta lõpukella eelmise aasta omaga?
-Eelmise aasta oma oli parem.
Kas oli ka kurb vaadata pilte vanadest headest päevadest koolis?
-Meile ei meeldinud see slide show ja kurb ka ei olnud. Osad siiski nutsid. Eelmisel aastal oli slide show palju parem, isegi meil hakkas kurb.
Nimetage mõni sündmus, mida mäletada Lillekülas oldud ajast kõige rohkem
-Lilleküla peod jäävad alatiseks meelde, samuti jäävad meelde Lilleküla õpilaste esinemised inglise keele päevadel ja vene keele päevadel.
(üks poistest): Meelde jääb Heini koreograafia


Aitäh poistele intervjuu eest!


Selleks korraks oligi tutipäev ning lõpukell läbi ning uus tulemas juba uute õpilastega uuel õppeaastal. Selle mäletamiseks aga veel mõned pildid:








Rohkem pilte võib näha SIIN
Tekst/slide show/pildid/intervjueerija: Heleri Saarvelt

No comments:

Post a Comment