Sunday, April 24, 2011

Jüriöö jooks

Kolmapäeval, 20.aprillil toimus koolihoovis igaaastane jüriöö jooks, mille korraldajateks olid Tallinna Lilleküla Gümnaasium, Kristiine Gümnaasium ja Kristiine Linnaosa Valitsus. Jooksul osalesid 4-12. klasside õpilased. Koolihoov oli paksult rahvast täis ja kes ei jooksnud, need tulid kaasa elama ja toetama oma klassi.



4-5.klasside jooksud algasid staadionil 20.00 ning eelnevalt jooksule, tehti neile ka soojendust. Joosti kahekesi, hoides käes tagurpidi torbikut, mille peal asetses pall. Kui võitjad olid välja selgitatud, järgnes sellele staadioni keskel autasustamine. Esimesele kohale tuli meie kooli 5B, teise koha saavutas meie kooli 5A ja kolmanda meie kooli 5C. Auhinnaks oli kringel ja limonaad.

Samal ajal hakkasid kooli sisehoovi kogunema 6-12.klassid Jüriöö teatejooksuks. Jooksjad jagati kolonnidesse puntktide asukohtade järgi, kust nad pidid jooksma hakkama. Õpetaja Meelis Rum tegi kõigile osalejatele soojenduse ning seejärel viisid abilised kõik võistlejad oma punktidesse laiali. Sisehoovi jäi ainult esimene kolonn. Starti oodates saabus ka kooli juurde kaks politsei patrullautot, kes turvasid jooksjaid tänavatel. Start oli 21.00.

Kokku jooksis 19 võistkonda, kaasaarvatud meie kooli õpetajate väljapandud võistkond. Ainukesena katkestas jooksu Kristiine kooli koondvõistkond.
Gümnaasiumist esimesele kohale tuli 11A. klass, teisele kohale 12A klass ning kolmandale 10A klass.
8-9. klasside seas võidutses 8.klass,kus esikohal 8A, teisel kohal 8B ja kolmandal 8C.
6-7.klasside jooksu võitis 7C, teisele kohale jooksid end 7A ning kolmandale 6A.
Kõiki võitjad autasustati kringli ja limonaadiga ning loomulikult esikohale ka karikas.
Kõik jäid üritusega rahule ning veedeti üks lõbus õhtu oma kooliperega. :)

No comments:

Post a Comment